Superinnbytter Hellum matchvinner

På overtid av overtida hælsparket Andreas Hellum inn vinnermålet mot Arendal.

Marco Priis Jørgensen, for tiden utleid fra Mjøndalen til nettopp Arendal, voktet buret til hjemmelaget. Og Jørgensen skulle få mye å gjøre i åpningskampen på Arendals nye stadion.

Førsteomgangen bød ikke på den store underholdningen. De få sjansene som ble skapt var det riktignok Mjøndalen som stod for. Spillemessig var det også de brune som var best.

Brente sjanser

Etter pause tok de for dagen helbrune laget mer og mer over. At det ikke stod 0-1 på tavla midtveis i andre omgang var nesten en sensasjon. Mads Gundersens gigamulighet etter 66 minutter ble stoppet av en beinparade fra Jørgensen.

På tampen av kampen bød seg flere gode sjanser til Mjøndalen, men enten stod Jørgensen i veien eller så var avslutningen for upresis. Hjemmelaget skapte tilnærmet ingenting utover i kampen og hadde nok med å forsvare seg.

Hellum med hælen

Da det så ut som om kampen skulle ebbe ut med uavgjort fikk de brune kranglet til seg en corner. Da var alle tre overtidsminuttene gått og vel så det. Ballen ble lempet inn og det oppstod et salig klyngespill før Andreas Hellum til slutt fikk hælsparket ballen i mål.

Elleville jubelscener utspant seg foran de tilreisende fra Mjøndalen. Til og med støtteapparet tok turen ned til hjørneflagget for å delta i feiringen.

Og det var det siste som skjedde i Arendal. Mjøndalen tok med alle poengene hjem til Eiker - og det var langtfra noe ran. Skuddstatistikken viser 11-0 i skudd på mål i favør de brune.

Arendal - Mjøndalen 0-1 (0-0)

• 0-1: Andreas Hellum (94. min)