Senket Strømmen med perlemål

Jibril Bojang ble den store helten da Mjøndalen tok årets tredje borteseier.

Mjøndalen startet med samme lag som i forrige serierunde hjemme mot Ull/Kisa. Det endte med tap, men Vegard Hansen ga de samme 11 tillit på nytt.

Første omgang forløp uten mål, men Mjøndalen var nære på ved en rekke anledninger. Både Dio og Gauseth kom til skudd fra gunstige posisjoner, men forsøkene endte henholdsvis rett på keeper og over mål. Strømmen yppet seg også et par ganger, men Lukas Jonsson i MIF-buret var stor og sterk bakerst.

I andre omgang startet hjemmelaget best, men bruntrøyene kom til hektene etter hvert. Først var Dio svært nære scoring med en lekker hælflikk. Like etter kom målet: Jibril Bojang får ballen på drøye 20 meter, lader kanonen og sender kula i en lekker bue rett i lengste kryss. Et kunstverk av et mål!

Strømmen kjempet for en utligning, men klarte aldri å overliste Jonsson og MIF-forsvaret. Dermed endte det 0-1 og tre poeng til Mjøndalen. For øvrig bruntrøyenes tredje borteseier av fire mulige.

Strømmen - Mjøndalen 0-1 (0-0)