Solid U15-seier!

Søndag formiddag var Lillestrøm på besøk på Isachsen Stadion!

MIF U15 - Lillestrøm 4-0

Allerede etter 1 minutt fikk vi se Mjøndalen sin første store sjanse hvor Benjamin Bergland satte inn 1-0. Høyt press var tydeligvis ett av punktene de hadde tatt med seg ut fra garderoben før de gikk til kamp. Etter 10 minutter med godt press fikk MIF corner hvorpå de gikk opp til 2-0 ved Håvard Jonrud. Mjøndalen valset til tider over et Lillestrøm-lag som visstnok manglet 3-4 spillere som var på kretslagspill for de denne dagen.

Etter 21 minutter fikk Mjøndalen et korrekt idømt straffespark, etter at deres keeper felte unge Bergland. Som i sist kamp, mot KFUM, var det Benjamin Tur Eliassen som tok straffen og satte den sikkert i mål fra straffemerket.
Bare 2 minutter etter ble Jim Wessel Johansen spilt fint frem på høyrekanten og dro seg inn i 16 meterfeltet og avsluttet kjapt med et godt venstreben inne ved stolpen og det stod 4-0 etter bare 23 minutter. En meget god omgang av de brune.

Mjøndalen gjorde mange bytter i pausen, men fortsatte det høye presset og skapte mange målsjanser utover i 2. omgang. De var alene med keeper flere ganger uten og overliste den ellers så gode LSK-keeperen deres. Spillet jevnet seg noe utover i omgangen men Mjøndalen hadde de største sjansene og var nærmere 6 og 7 enn det Lillestrøm var redusering. En meget underholdende og god kamp som det var mye å glede seg over.

Det blir spennende å se utover i sesongen når vi vet at de kun har trent sammen i litt over en måned.
Det er ikke lenge til neste treningskamp hvor U15-laget skal få besøk av Strømmen allerede på lørdag.

Mjøndalen - Lillestrøm 4-0 (4-0)
Tilskuere: ca 50
1 min : 1-0 Benjamin Bergland
10 min: 2-0 Håvard Jonrud
21 min: 3-0 Benjamin Tur Eliassen (str)
23 min: 4-0 Jim Wessel Johansen