Sluknet i 2. omgang

Tomålsledelse til pause holdt ikke mot Sandnes Ulf.

Pangåpning

Mjøndalen åpner kampen med mål allerede etter 5 minutter, da er det Boye som noterer seg for scoring etter skadeavbrekket mot Tromsdalen. Toppscoreren kunne fort ha notert seg for både to og tre mål før pausen men det ville seg ikke helt etter 1-0 målet. Pellegrino doblet ledelsen med et godt skudd som skrudde fra kanten av 16 meteren og via stolperoten 2-0.

2-0; verdens farligste ledelse

Det går også kun 5 minutter ut andre omgang for gjestene før reduseringen kommer, Bokwe må gi retur der står Skartun står og banker inn målet for gjestene. I det 53 minutt får gjestene frispark like utenfor 16-meteren. Kristoffersen hos gjestene skrur ballen rundt muren langs bakken og i lengste hjørnet. Bokwe er dekket av muren og ser ikke ballen før den ligger i nota.

Prøvde å svare

Det var Sandnes Ulf som kjørte kampen i 15-20 minutter etter utlikningen, men så fikk de brune fart på sakene igjen, viste noen tendenser i angrepsspillet sitt. Det svingte veldig mellom lagene mot slutten av kampen men ingen maktet og få nok en nettsus til. Her kan nok hjemmelaget føle seg mest skuffet, kun åtte minutter ut i andre omgang hadde MIF allerede rotet bort 2 mål i det som kalles ”Verdens farligste ledelse”. Mjøndalen med flest sjanser i kampen men fikk kun 2 nettkjenninger.

Mjøndalen fortsetter rekken og er nå oppe i 20 kamper uten tap på hjemmebane men meget bittert og ikke få med seg 3 poeng etter en 2-0 ledelse halvveis i kampen. MIF har nå to strake 2-2 resultat på hjemmebane. Mjøndalen tar imot Kvik Halden onsdag 24.05 på Isachsen Stadion, før de igjen gjester IK Start den 04.06.

Mjøndalen-Sandnes Ulf 2-2 (2-0)

• 1-0: Boye (5.min)

• 2-0: Pellegrino (43.min)

• 2-1: Skartun (50.min)

• 2-2: Kristoffersen (53.min)

• Gule Kort: Arneberg: 49.min, Solholm: 59.min