Slapp med skrekken

Lindseth og Ibrahimaj ble overtidshelter i Tønsberg.

Akkurat som i fjor, skulle Mjøndalen havne i ekstraomganger i cupens første runde.

I år var det Flint Tønsberg som var vertskap. Laget spiller til vanlig i 4. divisjon og burde vært en enkel oppgave for Mjøndalen.

Vegard Hansen mønstret et solid mannskap fra start og de brune kjørte kampen i åpningen. Det var svært fortjent da Alfred Scriven sendte Mjøndalen i føringen etter et innlegg fra Henrik Gulden. 0-1 stod det også til pause.

Fem minutter inn i andre omgang utlignet hjemmelaget ved Adrian Krysian. Mjøndalen svarte umiddelbart med scoring av Sebastian Temte Hansen.

Det så ut som om MIF gikk mot ettmålsseier. Men åtte minutter før full tid utlignet Flint igjen ved Sondre Krogstad Høyem. Resultatet stod seg ut og lagene måtte ut i ekstraomganger.

Første ekstraomgang ga oss lite, men rett etter sidebytte stusset Jonathan Lindseth en corner i mål. Ylldren Ibrahimaj pyntet på resultatet like før slutt med et lekkert skudd fra hjørnet av 16-meteren.

Dermed kom Mjøndalen seg videre, selv om både tilreisende fra Mjøndalen og trenerbenken skulle ønske det ble langt mer komfortabelt.