Skadetrøbbel i Spania

Åtte mann er på skadelista tre uker før seriestarten. Nå testes en ny spiss.

Annonse:

Rett før avreise til treningsleiren i Spania havnet fire spillere på skadelista. Det var Henrik Gulden, Vetle Dragsnes, Alexander Betten og Mathias Fredriksen. Sistnevnte må i tillegg belage seg på å se seriestarten fra tribunen da han pådratt seg en alvorlig hamstring-skade.

Akpoveta har vi fulgt i flere år, men det er først nå han har blitt tilgjengelig

— Kenneth Karlsen

Nå er ytterligere fire spillere på samme lista: Dio, Jibril Bojang, Erick Sagbakken og Boye er ikke med i troppen til lørdagens treningskamp i Spania. Boye fikk en liten ankelskade mot Godset og hviles, mens de tre andre har småstrekker.

- At det er kommet såpass mange skader på kort tid gjør at vi nå ser på trenings- og kampopplegget vårt. Hittil er det ingen åpenbare svar, men vi diskuterer en del internt i håp om å unngå dette i fremtiden, sier sportssjef Kenneth Karlsen.

Flydd inn fra Sverige

Samtidig har Mjøndalen fått besøk av den nigerianske spissen Oke Akpoveta. Helsingborg-spilleren reiste til Spania midtveis i treningsoppholdet og får spilletid mot finske Seinajoen lørdag.

Vi trenger en god match med kun tre uker til seriestart

— Kenneth Karlsen

- Akpoveta har vi fulgt i flere år, men det er først nå han har blitt tilgjengelig. Han er med oss nå og spiller kampen på lørdag, så får vi ta en vurdering på søndag hva vi skal foreta oss. Men det er mye som gjenstår før en eventuell overgang, sier Karlsen.

Tøff match

Lørdagens kamp blir en god test for bruntrøyene. Seinajoen er en topplag i Finland.

- Det er en viktig kamp for oss mot et bra lag, så vi legger mye i det. Vi trenger en god match med kun tre uker til seriestart. Fokuset nå er på de som er spilleklare og få relasjonene til å sitte, sier Karlsen.

Mjøndalen - Seinajoen ser du direkte på dt.no lørdag 10. mars kl. 16.00

Annonse fra Obos-ligaen: