Uavgjort i seriepremieren for rekrutt

MIF 2-Modum 0-0

Det var en jevnspilt men noe kjedelig første omgang vi fikk i serieåpningen for MIF 2 mot Modum på lørdag. Begge lag virket noe forsiktige og ingen greide få et skikkelig tak på kampen. Cronje Engh fikk en tidlig mulighet for hjemmelaget, men var ikke nok besluttsom da han skulle avslutte. Simon Skogestad var også nær ved å gi MIF ledelsen da han gikk alene igjennom Modum forsvaret etter 26 min men keeper reddet mesterlig. Modum hadde også et par muligheter i 1 omg. som kom etter dødball.

MIF var noe friskere i 2 omgang uten at de greide produsere de helt store sjanser. I denne omgang var en del slurv luket noe bort og tempoet ble høyere. Tony Johannesson var nær 1-0 etter 65 min men keeper reddet skuddet fra 10 meter. MIF presset godt på mot slutten uten at de greide å bryte ned Modums forsvar. MIF 2 besto i denne kampen med 9 første og annen års juniorer fra start og kan si seg passe fornøyd med seriestarten, spesielt defensivt. Fremover har laget mer inne.