På bedringens vei

Christian Gauseth fikk fire hodesmeller på ti dager. Nå håper han at uflaksen er brukt opp.

Annonse:

Tirsdag satt ulykkesfuglen hjemme og så kampen mot Jerv på tv.

- Det hjelper veldig på humøret at vi spiller så bra og vinner. Fotball handler om å vinne fotballkamper. Jeg synes vi jobbet grundig før kampen og la en plan som var best for å vinne. Og den synes jeg gutta utførte til prikke, sier Gauseth.

Smell på smell

Det startet på trening kort tid før seriestarten mot Arendal. Gauseth gikk opp i en duell med én av klubbens keepere og fikk to knyttnever i bakhodet. Nok til å sette han ut av spill i åpninga.

Han ble meldt klar for aksjon i andre runde borte mot Fredrikstad. Da landet først en albue i hode hans og kort tid etterpå en fot i ansiktet. Gauseth måtte av banen lenge før det var antydning til kramper.

Så om ikke det var nok, kom det ytterligere en smell på mandagens trening. Gauseth følte seg svimmel og uvel og gikk av banen på nytt. Og da røk årets andre hjemmekamp også.

- Jeg har hatt 10 veldig kjedelige dager. Mye sengeligging og lite trening etter min smak. Jeg har vært mye svimmel og hatt en del hodepine. Jeg følte meg fin før FFK-kampen, så du kan jo kalle det for uhell i uhell. Akkurat nå er fokuset kun på å bli bedre. Jeg skal prøve meg forsiktig på trening igjen i dag og så får vi ta det gradvis. Kan ikke ta noen sjanser, sier han.

Gledelig poengsanking

Til tross for situasjonen han har havnet i gleder han seg over den gode starten på sesongen for laget. Men han tar ikke av.

- Våren handler om én ting; sette seg i posisjon før høsten. Det er da det avgjøres. Ingen som husker hvor mange poeng man hadde tre runder. Vi må forbedre oss og fortsette å sanke poeng, sier han.

Annonse fra Obos-ligaen: