Overtidstap i nord....

Det gikk lenge mot ett poeng, men et kjempeskudd ødela.

Annonse:

Tromsdalen-Mjøndalen 2-1 (1-0) 
1-0: Vegard Lysvoll (6)
1-1: Christian Gauseth (75) 
2-1: Håvard Lysvoll (90)

Gult kort: Mathias Dahl Abelsen, TUIL. Ulrik Arneberg og Sondre Solholm Johansen, MIF

MIF: George - Mads, Ulrik, Sondre, William (Petter fra 56.) - Christian, Pontus, Jonathan - Mathias (Quint fra 90.), Amahl, Andreas (Simonas fra 63.)

Det vil seg ikke mot Tromsdalen. Nok en gang må de brune sette seg poengløse på flyet hjemover. Det skal sies at det ikke var noen stor forestilling mjøndalsgutta leverte, men det stakk skikkelig da Håvard Lysvoll banka inn vinnermålet drøye fire minutter på overtid.

Det starta heller ikke så bra da Tromsdalen var hissigst i returen etter at George hadde en utboksing og Vegard Lysvoll satte inn ledermålet etter 6 minutter.  De for dagen hvitkledde fra Mjøndalen sleit med å skape sjanser med et par unntak hadde ikke hjemmelagets keeper så mye å gjøre. Tidligere MIF-spiller Anders Karlsen og resten av de blåkledde hadde presset i kampen og var etter hvilen farlig nære på å øke ledelsen. Derfor var det litt mot spillets gang at Christian heada inn utlikninga. Like etter brant Tromsdalen et straffespark og da "lukta" det litt poengdeling. Dessverre for oss fikk tvillingbror Lysvoll kjempetreff, og dermed gjentok historia seg....  


 

Annonse fra Obos-ligaen: