Optimistisk trener

Få skader, godt spill og god statistikk gjør at Vegard har trua før bortekampen mot Fredrikstad.

Annonse:


Mjøndalen har vunnet de tre siste oppgjørene klubbene imellom. Før det spilte lagene tre 0-0-kamper på rad. Forrige FFK-seier mot MIF kom 15. juni 2013 - altså nesten fire år siden.

- Vi har klart oss bra mot Fredrikstad de siste årene. Ikke sluppet inn mål mot dem på en god stund. Grunnen til det er sikkert litt tilfeldigheter og litt flaks. Fredrikstad har også hatt noen år hvor de ikke har vært så spreke, sier Vegard Hansen.

En kamp med trøkk

Tirsdag venter årets første bortekamp for Mjøndalen - og Fredrikstads åpning på hjemmebane. 

- Siden dette er første hjemmekamp for Fredrikstad blir det nok en kamp med veldig trøkk. En bra ramme med sikkert 4.000-5.000 på tribunen. De fikk en god åpning mot Start og kommer nok med mye energi. En vanskelig kamp, det vet vi, sier Vegard.

Luksusproblem

De brune har hatt mange skadeplagede spillere i vinter. Nå er alle, bortsett fra langtidsskadde Mads Gundersen og Vamouti Diomande, klare for aksjon. Som gir hovedtreneren et luksusproblem.

- Det er veldig, veldig bra. En utfordring at vi har gode spillere som ikke kommer med i troppen engang, men det er bedre enn som det var i høst da vi hadde 12 mann klare til kamp. Nå har vi en bred og solid tropp, så vi er optimister, sier han.

Det er ventet mange tilreisende fra Mjøndalen til kampen, så bli med du også og gi de brune en god støtte fra tribunen.

Annonse fra Obos-ligaen: