Ny U15-seier

MIF U15-Lørenskog 3-1(1-0)

Mjøndalen - Lørenskog 3 - 1 (1 - 0)

Lørdag formiddag tok U15-laget imot Lørenskog til ny treningskamp, den 9. for sesongen. I og med at laget ikke stiller i serien denne vårsesongen har vi den muligheten til å møte gode preferanser litt utenfor vårt distrikt og Lørenskog skal være et av lagene vi ønsker å måle krefter med. Så sent som ifjor spilte de semifinale i Norway Cup og vant serien i Akershus klart foran lag som Lillestrøm og Strømmen som vi har vunnet over tidligere i vinter.

Med et lite overtak de første 15 minuttene tok Mjøndalen fortjent ledelsen 1-0 ved Håvard Jonrud, med et flott angrep assistert ved Benjamin Bergland som slår 45 grader ut til en umarkert Jonrud. Etter dette jevnet spillet seg noe ut og med ett skudd i tverrliggeren for Lørenskog stod det fortsatt 1-0 til Mjøndalen da dommeren blåste av etter 1. omgang.

Etter flere bytter i pausen med blant annet 3 spillere fra MIF G14 startet 2. omgang med et lite overtak for Mjøndalen. Det skulle imidlertid ta 12 minutter ut i 2. omgang før Mjøndalen gikk opp til 2-0. Nok et flott angrep oppover kanten med Håvard Jonrud som legger inntil Philip Wang Jørgensen som stanger ballen videre forbi keeperen til Lørenskog.

Etter en times spill kommer Emil Standahl Teien alene med keeper og setter enkelt inn 3-0 etter nok et flott fremspill av Håvard Jonrud. At gutta slipper seg litt ned de siste minuttene er kanskje forklaring til at Lørenskog kommer til en siste mulighet alene mot keeper og setter inn en redusering i siste spilleminutt slik at sluttresultatet ender 3-1 til Mjøndalen.

Tilskuere: ca 50

16 min 1-0 Håvard Jonrud
47 min 2-0 Philip Wang Jørgensen
60 min 3-0 Emil Standahl Teien
70 min 3-1 Lørenskog