Ny seier for U15

MIF U15-Heming 4-0(1-0)

Søndag var det klart for en ny treningskamp for U15-laget. Heming hadde tatt turen til Isachsen stadion for å teste seg mot de brune fra Mjøndalen.
Det var surt og kaldt på Isachsen stadion denne dagen selvom gradestokken viste 7 grader i mars måned.

I 1. omgang bølget det noe frem og tilbake før Mjøndalen satte inn kampens første mål etter ca. 8 minutter. En flott scoring av Ole Bergelien. Keeper feilberegner nok ballbanen noe slik at innlegget går over fingertuppene og i mål fra nesten død vinkel. 1-0 stod seg ut omgangen og som vanlig gjorde Mjøndalen flere bytter i pausen.

Med 4 nye inn etter pausen og noen endringer på flere posisjoner tok det ca 10 minutter før Mjøndalen gikk opp til 2-0. Sander Skillinghaug fikk stå helt umarkert på 10-11 meter og hamret ballen i det lengste hjørnet.

Ca. 20 minutter ut i 2. omgang økte gutta til 3-0. Philip Wang Jørgensen fikk servert kanskje tidenes assist fra Metin Husseini. Utsparket flyr over Hemings bakerste mann og Philip tar ett touch før han elegant lobber ballen over keeper og i mål fra ca 16 meter.

I siste spilleminutt sender Emil Standal Teien igjennom en perfekt stikker til Preben Ringstad som kommer alene med keeper og setter den forbi og i mål til 4-0 seier over Heming

Mjøndalen - Heming 4-0 (1-0)

8 min Ole Bergelien
45 min Sander Skillinghaug
54 min Philip Wang Jørgensen
69 min Preben Ringstad

Tilskuere: ca 40

Metin Husseini, Ole Bergelien, Martinius Temte, Sander Kopstad, Håvard Jonrud (Filip Mo 35 min), Jim Wessel Johansen, Tobias Berg Valle, Kasper Hultfeldt (Sander Schjerven 35 min), Emil Standal Teien (Benjamin Bergland 35 min), Philip Wang Jørgensen, Preben Ringstad (Sander Skillinghaug 35 min)