MIF2 slet seg til ny seier

Fredag kveld gjestet Huringen Isachsen stadion – og stjal nesten med seg alle poengene hjem.

MIF2 - Huringen 3-1 (0-1)

I et tett kampprogram hvor vi spilte forrige kamp så sent som på tirsdag og juniorlaget skal spille viktig kamp allerede på søndag var det litt hodebry for de sportslig ansvarlige å komponere et lag til kampen.

Og spillet ble også deretter. Men med Mads Gundersen som anfører hadde vi presset, dog uten å skåre i første omgang. Nærmest kom han selv da han måkte et frispark i tverrliggeren etter sju minutters spill.

Gjestene kom på sin første farlige visitt i det 35. minutt. Og det gikk som det ofte går i slike kamper – de tok ledelsen. Den holdt de til pause, noe som kunne virke ufortjent, men det er faktisk målene som teller i fotball.

En tordentale av dagens beste MIF-gutt, Mads Gundersen, i pausen gjorde imidlertid at tempoet økte da dommeren blåste for andre omgang. Det var kun spilt seks minutter da han igjen tok ansvar og utliknet. Balansen i regnskapet var helt fortjent.

I det 76. minutt var han frempå igjen og sørget for MIF2s 122. mål for sesongen. Dermed var vi i ledelsen, og det var ikke aktuelt å gi den fra seg. Huringen hadde gått tomme for krefter på dette tidspunktet, og etter 82 minutter våknet også Alfred Scriven opp og laget Mjøndalens tredje mål for kvelden.

Mer skulle det ikke bli, selv om nevnte Scriven også traff tverrliggeren tre minutter før full tid. Alt i alt var det fortjente tre poeng, men en av våre svakere prestasjoner i 4. divisjon denne sesongen.

Kampens egentlige høydepunkt var antakelig baneinvasjonen etter tjue minutter i 1. omgang, da en hundevalp bestemte seg for å leke den tolvte mann. Dommeren måtte stoppe kampen et minutts tid mens Alfred Scriven viste imponerende dyretekke og fanget valpen, som satte stor pris på å være i toppskårerens favn noen sekunder.

Nå er det to kamper igjen av MIF2s opphold i 4. divisjon for denne gangen. Neste kamp går 21. oktober borte mot Jevnaker, samme dag som A-laget spiller hjemme mot Jerv kl. 18:00. Og du rekker faktisk begge kamper – avspark er kl. 14:00 på stadion i Opplands minste, men tettest befolkede kommune.