MIF2-maskinen valser videre

Ny seier for Mjøndalens andrelag tirsdag kveld.

Huringen - MIF2 0-5 (0-4)

Hjemmelaget Huringen fikk unngjelde når MIFs rekrutter var på besøk tirsdag kveld. På en svært vindfull aften på Klokkarstua gikk vi rett i strupen på vertene og tok kommandoen fra start.

Etter at vi klarte å feste grepet om begge kantene kom sjansene på løpende bånd. Etter cirka et kvarters spill feilberegnet keeper en høy ball i vinden, og Alfred Scriven kunne krige inn 1-0.

2-0 kom rett før kampuret passerte en halvtime, og det var Mads Gundersen som mottok ballen rundt tjue meter fra motstanderens mål. Han skjøt, keeper kastet seg så lang han var, men var ikke lang nok.

Fem minutter senere kom vårt tredje mål for kvelden. Tony Johannesson møtte flott inne i feltet på et innlegg fra høyre satte ballen i mål bak Huringens keeper.

Dermed hadde vi en komfortabel ledelse, og kom med enda et flott angrep et par minutter senere. Nok en gang havnet ballen i nettet bak hjemmelagets målvakt, men dessverre ble målet annullert for offside, noe vi tror var feilaktig.

Men dommeren bestemmer, og VAR-dømming har fortsatt ikke kommet til fjerde divisjon. Likevel fikk vi vårt fjerde mål før pause, og nok en gang var det Alfred Scriven som fikk sjansen til å knappe innpå i jakten på toppskårertittelen i divisjonen.

Dermed gikk vi til pause med en svært trygg ledelse, og målvakt Thomas Johannessen var arbeidsløs i hele første omgang. Men vi hadde planlagt fire bytter ved oppstart av andre omgang, så det var en viss spenning til hvordan laget ville respondere på det.

Og responsen var helt utmerket. Vi fortsatte vårt enkle men effektive spill ved å komme rundt på kantene og fylle på i boksen. Det tok kun fem minutter før vi skåret igjen, og denne gangen var det kaptein Sebastian Hansen som var sist på ballen.

Resten av kampen dominerte vi på samme måte som vi hadde kontrollen i første omgang, men det ble dessverre ikke flere mål. Likevel – en flott aften på Klokkarstua, og tre poeng ble med hjem til Mjøndalen.

Neste kamp er allerede torsdag 21. juni hjemme mot Jevnaker. Møt gjerne opp og støtt gutta i en svært viktig kamp for å beholde føringen i divisjonen. Avspark: 19:00.