Lokaloppgjør til TV-aksjonen

Mjøndalen og Strømsgodset konkurrerer om hvem som kan samle inn mest.

Annonse:

PRESSEMELDING

Fotball-lagene har sagt ja til å konkurrere for Tv-aksjonen denne høsten. De skal ringe sine kontakter i næringslivet og samle inn penger – og på den måten bidra til verdens største dugnad.

Årets TV-aksjonsmidler går til Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere og mer inkluderende samfunn. TV-aksjonen går av stabelen 21. oktober.

-I Norge i dag er det altfor mange som opplever å stå utenfor. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er så viktig. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer, sier Gunhilde Brun-Pedersen, fylkesleder for TV-aksjonen i Buskerud.

MIF var ikke vanskelig å be. Og konkurranse trigger spillerne.

-Vi skal slå Godset og samle inn mest penger. Kirkens Bymisjon er en av våre hjertesaker og det er en grunn til at vi spiller med logoen deres på drakta. Dette skal vi klare med glans, sier en tøff markedssjef Ole Sivertsen.

Lagene skal sitte i hvert sitt klubbhus å ringe. Samme dag, samme tid. På storskjerm kan begge lag se hvilke bedrifter som gir og hvor store beløp som kommer inn til TV-aksjonen.

Mellom 13.00 og 14.30 onsdag 10. oktober skal spillerne ringe sine kontakter i næringslivet. Begge lag vil kunne følge med underveis på hvilket lag som har fått inn mest penger.

Ønsker du å bli oppringt av en MIF-spiller?

Send navn og telefonnummer til [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: