Klausen starter opprykksbonus

Oppfordrer andre sponsorer å bli med.

Annonse:

Onsdag signerte Bakermester Klausen ny toårsavtale med Mjøndalen Fotball som "Toppscorer"-sponsor.

Klikk her for å gå til sponsorsidene!

Men det tradisjonsrike bakeriet hadde enda en hyggelig beskjed til klubben; de ønsket å innføre en opprykksbonus. Den utløses dersom a-laget tar steget opp til Eliteserien og i kroner og øre er bonusen 10% av sponsoravtalen.

- Vi ønsker Mjøndalen opp i Eliteserien og tenker at en ekstra motivasjon kan være en opprykksbonus. Det betaler vi gladelig dersom MIF klarer å ta steget opp igjen. Samtidig sender vi stafettpinnen videre til de andre samarbeidspartnerne i MIF og håper de blir med, sier Ben og Pål Klausen.

Håper på en ny tradisjon

I følge markedssjefen i Mjøndalen Fotball, Ole Sivertsen, har det aldri før blitt praktisert lignende bonuser.

- Vi har fått gaver, blant annet fra Sparebanken Øst da vi rykket opp i 2014, men vi har ikke hatt en fast ordning. Dette er noe klubben ser udelt positivt på og et tegn på herlig engasjement. Selvsagt ønsker klubben å rykke opp og om vi får med oss sponsorene på dette tiltaket vil det også gi en boost for både spillere og ledere. En stor takk til Bakermester Klausen. Ikke bare for opprykksbonusen, men også for at de ønsker å videreføre samarbeidet med oss, sier Sivertsen.

Lokalt engasjement

For Bakermester Klausen var det en enkel beslutning om man skulle fortsette å være som MIF-sponsor.

- Vi har sponset Mjøndalen i mange år og er veldig glade i klubben og fotball generelt. Lokalt engasjement er viktig for oss og for arbeidsmiljøet her i bedriften. Om vi da i tillegg kan bidra til noe positivt i lokalmiljøet er det en vinn-vinn-situasjon, sier Klausen-gutta.

Opprykksbonusen håper de at må utløses i november.

- Vi har trua. Etter å ha hørt Vegard snakke om planene for i år skjønner vi at det legges ned mye bra arbeid i treninga som vi er sikre på at vil styrke laget i år.

Bakermester Klausen er også med og sponser Mjøndalen med 2 kroner for hvert solgte MIF-brød. Det kan kjøpes på KIWI Mjøndalen og KIWI Vestfossen.

Annonse fra Obos-ligaen: