Klare for Brann

"Brann er favoritter, men de var de forrige gang også."

Annonse:

Mads Hansen tar telefonen mens han står og venter på at dagens kampmat skal bli ferdig.

 - Forrige gang dere møttes var du kjapt ute med å si at de var favoritter. Er du like klar nå også? 

- Med en gang det blei klart at vi skulle møte de i kvallik gratulerte jeg de vel med avansementet. Selvfølgelig for å bidra til å dytte "presset" over på de.

- Men du har ikke gått ut og ønska de lykke til i kvarten så langt?

- Neida, men Brann er nå ett av topplaga i Eliteserien, mens vi ligger på 10.-plass i Obos og ikke akkurat har vist storform i det siste. Så å si at de er favoritter er vel ikke helt feil. Men når det er sagt: vi har vist at vi har det i oss, og særlig i kamper mot bedre lag der det er fullt trykk på tribunen har vi pleid å være gode og ta ut det lille ekstra. 

- Det har jo vært noen tunge og poengfattige seriekamper i det siste. Er dette en kamp det er lettere å spille?

- Dette er en kamp der vi skal kunne slippe oss litt løs - ingen poeng står på spill her, og etter seieren over Godset har vi gjort det bedre i cupen enn nok de fleste hadde antatt. Så sånn sett skal vi kunne slippe skuldrene litt mer ned. Vi har holdt humøret oppe i spillergruppa og er klare over at vi må fortsette å tørre å spille fotball og ta de siste to meterne. Dette vil løsne - og det kan fort skje i kveld. Ber publikum å hjelpe oss med å trykke til fra tribunen - slik dere gjorde forrige gang bergenserne var her! 

Annonse fra Obos-ligaen: