Kapteinen tar to nye år

Christian Gauseth har signert ny kontrakt med Mjøndalen.

Annonse:

Mjøndalen og Christian Gauseth har kommet til enighet om en ny avtale. Christian forlenger avtalen sin med klubben til ut sesongen 2020.

- Christian har blitt en svært viktig brikke i klubben. Han er en god spiller, som har stort mot og ferdigheter som vi trenger. Han har også blitt en lederskikkelse i klubben og en som deler klubbens verdigrunnlag og kultur. Vi er veldig glad for at Christian har bestemt seg for å bli hos oss videre, og deler vår ambisjon om igjen å spille i Eliteserien, sier sportslig leder, Kenneth Karlsen.

Hovedtrener, Vegard Hansen, hevder at kapteinen er blitt en kontiutetsbærer i klubben som nyter stor respekt i spillergruppa.

- Christian er profesjonell, stiller krav, trener godt og går foran. Medspillerne lytter til han og selv om han kan være krass, så gjør han det med omsorg. I tillegg er han en rådgiver for oss i trenerteamet. Og ikke minst en god fotballspiller. Vi trenger en slik spiller og type i Mjøndalen, sier Hansen.

Den beste sesongen

Spilleren sjøl forklarer kontraktsforlengelsen slik:

- Klubbens ambisjoner og drømmer er store, det gjør også at jeg aldri var i tvil om å forlenge min kontrakt. Det sportslige teamet har aldri vært bedre, treningene har aldri vært grundigere forberedt enn akkurat nå. Det gir en følelse av at det harde arbeidet vi legger ned sammen vil realisere drømmene til ei lita bygd, sier Gauseth.

Karlsen hevder kapteinen har levert sin beste vårsesong i den brune drakta og vært en viktig bidragsyter til at laget har heng på teten etter halvspilt sesong.

- Christian er i ferd med å gjennomføre sin beste sesong for Mjøndalen og vi tror han har flere gode år igjen på banen. Selv om Christian bruker en del tid på andre interesser, har det aldri vært tvil om hvor hans dedikasjon ligger, det er i fotballen og i Mjøndalen, sier Karlsen.

Hyller fansen

Gauseth beskriver sine år i Mjøndalen som utelukkende positive. Og han trekker frem fansen som en grunn til at klubben blomstrer.

- Jeg har fått oppleve en nærmest sammenhengende opptur i årene som har gått siden november 2012. Det er med takknemlighet jeg ser tilbake på årene som har vært, mens jeg samtidig er trygg på at det største og beste enda ligger foran oss. Med nye garderobeanlegg som gir en fullendt Isachsen stadion, og med landets beste supportere i ryggen, er det med stor offensivitet jeg ser fram imot årene som kommer. At Mjøndalen IF er en klubb hvor man tar vare på hverandre, også når ting er utfordrende, gjør at jeg er ekstra stolt over å aksle den brune trøya. Jeg vil også benytte anledningen til å takke mine enestående lagkamerater som holder ut med, og verdsetter, en ambisiøs Molde-gutt. Uten dere er jeg ingenting, sier Gauseth.

Annonse fra Obos-ligaen: