Inviterer til familiefest

Buskerud Storsenter fornyer samarbeidet med Mjøndalen Fotball.

Annonse:

Buskerud Storsenter har vært en årelang sponsor av Mjøndalen Fotball. Det fortsetter de med.

- Det er med stor glede vi igjen forlenger sponsoravtalen med Mjøndalen. Vi ser på dette som et verdifullt samarbeid mot samme strålende publikum, sier senterleder Tanja Venheim Østensen.

- Buskerud Storsenter er og har vært en viktig samarbeidspartner i mange år. De deler vårt engasjement for publikum og derfor er det hånd-i-hanske for vår del, sier markedssjef i Mjøndalen Fotball, Ole Sivertsen.

Familie Kick Off

Som et ledd i samarbeidet inviterer Buskerud Storsenter til et eget "Familie Kick Off" sammen med Mjøndalen Fotball.

- Vi har vårt Kick Off til seriestarten fredag 23. mars. Da er det utrolig gledelig at Buskerud Storsenter ønsker å ta del i det med et eget arrangement rettet mot barnefamilier, sier Ole Sivertsen.

Dermed er det bare å infinne seg på Buskerud Storsenter etter generalprøva mot Lillestrøm. Fra rundt kl 18.30 vil det bli musikk, underholdning og selvfølgelig besøk fra hele a-laget til Mjøndalen.

Gratis pølser

Og som om dét ikke var nok, Buskerud Storsenter deler ut gratis pølser til de besøkende på "Familie Kick Off". Bløyta blir det også mulighet for naturligvis.

- Hele fredagen blir en stor fest for alle som er glade i Mjøndalen. Vi håper så mange som mulig tar del i både arrangementet på Buskerud Storsenter og senere på Samfunnshuset og Olsen på Hjørnet, sier Sivertsen.

"Familie Kick Off" på Buskerud Storsenter er gratis for publikum.

Annonse fra Obos-ligaen: