Høstformen er funnet

Mjøndalen tok seg opp kraftig etter en laber førsteomgang og satte tre i kassa.

Ranheim kom på noen få visitter på hjemmelagets banehalvdel i starten av kampen men kom aldri til noe avslutning på mål de første 20 minuttene.

De brune var flinke til og holde på ball og tok ingen brå beslutninger, kikket alltid etter rom og muligheter, plasserte seg bra samt at de sto sterkt defensivt gjennom hele kampen.

Kjedelig første omgang

Den største sjansen for MIF i første omgang var i det 40. minutt. Fredriksen kom seg rundt på høyre og la inn mot Boye. Dessverre for hjemmelagets del gikk avslutningen rett på Even Barli i Ranheim-buret.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0 . Mjøndalen hadde alt av sjanser, men fikk ikke uttelling i første omgang. Bortelaget hadde et par dødballer de kunne fått uttelling på men ingen av forsøkene var i nærheten av mål ellers ble forsøkene ryddet unna av hjemmelaget.

Ketchup-effekten

I det 55.minutt hadde Pellegrino flere Ranheim spillere på seg som han driblet enkelt bort og spilte til Fredriksen som står alene ved 16-meteren. Den sjansen lot ikke unggutten gå fra seg og banket inn ledelsen! 1-0!

Se intervju med Mathias her:

Ranheim hadde knapt satt igang før mål nummer to kom. Arneberg klarerte ballen opp mot Boye - bortelagets forsvar sover i timen - og Boye plukket ballen og rundet keeper. Kula trillet enkelt forbi og over målstreken. 2-0!

To gedigne muligheter kom i det 69. minutt for hjemmelaget. Boye satte kula på siden av stanga fra sju meter. Bare sekunder etter utsparket fikk han muligheten alene med keeper igjen, men Barli avverget. Helt utrolig at det ikke sto 3-0 på måltavlen etter dette.

Tankene et annet sted

Mjøndalen tok over kampen helt i annen omgang og kjørte over Ranheim. Det så ut som Ranheim heller hadde lyst til og gi seg på 2-0 og pakke bagen og sette kurs mot Gardermoen.

Gjestene beste mulighet kom ved Øyvind Storflor i det 85.minutt. Alene med Makani lobbet han ballen like over mål.

På overtid brøt Lindseth en pasning på midtbanen og satte stø kurs mot Ranheim-buret. Uegoistisk spilte han over til Hellum på motsatt som var iskald. 3-0 som også ble sluttresultatet.