Henter keeper

Øyvind Knutsen (24) kommer inn i a-lagstroppen.

Annonse:

Da førstekeeper Sosha Makani fikk påvist korsbånd-skade, valgte Mjøndalen å søke dispensasjon for å kunne hente inn en ny keeper til de siste kampene i OBOS-ligaen. Fra før var det kun George Bokwe i a-lagstroppen.

Nå har Mjøndalen og Hønefoss BK blitt enige om en avtale for Øyvind Knutsen. Burvokteren slutter seg til Mjøndalen-laget fredag og er spilleklar til søndagens hjemmekamp mot Jerv. Knutsen er Mjøndalen-spiller ut året.

Klikk her for billettkjøp til Mjøndalen-Jerv

- Da vi fikk vite om omfanget av skaden til Sosha Makani, besluttet vi å se på mulighetene til å hente inn en ny keeper til a-laget. Vi går inn i en viktig fase av sesongen og ønsket ikke å ta noen risiko med å kun ha én keeper i a-lagstroppen. Øyvind har erfaring og kvalitet til å kunne bidra på banen om det skulle bli aktuelt og vi er godt fornøyd med løsningen, sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Øyvind Knutsen ble i 2012 hentet fra moderklubben Tønsberg til Vålerenga. Senere spilte han mange sesonger for Jerv, før han gikk til Hønefoss i sommer.

Annonse fra Obos-ligaen: