Grei seier over Steinberg

Det blei til slutt en komfortabel seier over "kaninane", men de rødkledde sto på hele veien.

MIF2 - Steinberg (5-2)

Mål, MIF: Henrik (2), Mads G, Andreas og Simonas

Hjemmelaget tok tak i matchen med en gang og Steinberg la seg djupt og kompakt. Men bosselendingene viste seg giftge på dødball og tok ledelsen etter en corner der våre rekrutter blei for lette. Utlikninga kom derimot kjapt, og likeså de to neste. Steinberg begynte å bli slitne, men Kim Nilsen hadde krefter nok i beina til å lempe inn et frispark oppe i vinkelen slik at det sto 3-2 til pause. Ikke beskrivende for kampbildet sett ut i fra ballinnehav, men kula skal som kjent å mål.

Etter hvilen var det tydelig hvilket lag som hadde best løpsform, og Steinberg fikk ikke låne ballen mye. At det bare blei to mål i omgangen skyldes unøyaktighet fra de brunes side.

Og hvordan klarte Rudi og Henrik seg? Henrik blei passa godt på av William og fikk ikke vist så mye av gammal klasse, mens Rudi fikk dratt seg litt unna og vist noen dragninger fra fordums tider - sjøl om det ikke alltid gikk like fort som før.