Glitre Energi gir tilbake

Inngår nytt og spennende samarbeid med hele fotballfamilien i Mjøndalen.

Annonse:

Glitre Energi har inngått en ny samarbeidsavtale med Mjøndalen Fotball og ønsker å gi tilbake til alle utøvere og publikummere.

- For oss er det viktig å støtte opp om de lokale idrettslagene - både topp og bredde. I Mjøndalen får vi muligheten til begge deler samtidig, som passer oss perfekt. Selv om vi har endret navn fra EB til Glitre Energi er vi fortsatt like lokale og ønsker å være like mye til stede i lokalmiljøet, sier ansvarlig for samfunnskontakt og omdømme i Glitre Energi, Merete Bronsta.

Er du strømkunde hos Glitre Energi? Last ned Gir Mer og få gode fordeler og tilbud!

I Mjøndalen er de strålende fornøyd med samarbeidet. Og ser store fordeler av at alle i Mjøndalen Fotball nyter godt av avtalen.

- Vi har de samme ønskene og det gir et flott grunnlag til samarbeid. Som å gi tilbake til alle de aldersbestemte lagene i MIF og fylle tribunene på kampdag. Sammen med Glitre Energi skal vi få til det, sier markedssjef i Mjøndalen Fotball, Ole Sivertsen.

Nå døpes "Tribune Øst" på langsiden om til "Glitre Energi-tribunen". Den ønsker man sammen å fylle opp gjennom blant annet gode rabatter til Glitre Energi-kunder. I tillegg får alle aldersbestemte lag mulighet til å generere ekstra kroner rett inn i lagskassa.

- Målet med samarbeidet er å gi tilbake til lokalmiljøet i form av økt aktivitet blant barn og unge, gode opplevelser for innbyggerne og styrket satsing på flaggskipet som er a-laget til Mjøndalen, sier Bronsta.

Annonse fra Obos-ligaen: