Fullt hus på Åpen Dag

Rundt 1.000 små og store var innom "Åpen Dag" - som ble en flott familiedag på stadion.

Annonse:

Søndag 23. september inviterte Mjøndalen til et nytt "Åpen Dag" sammen med ligasponsor OBOS. Arrangementet ble en minst like stor suksess som fjoråret med en betraktelig økning i antall besøkende.

Rebusløp stod på programmet og besto av ti forskjellige poster. Alle med et løst tilsnitt og med formål om å bli litt bedre kjent med klubben og særlig spillerne på a-laget.

- Helt ærlig så hadde vi ikke forventet så mange mennesker. Vi hadde rundt 700 innom i fjor og syntes dét var mye. Så vi antok det samme antallet i år, men ingenting gleder oss mer enn å se at vi økte såpass mye. Noe kø ble det og derfor skal vi gå gjennom logistikken til neste år. Med en ny hovedinngang på plass, så tror vi at vi løser det meste allerede der, sier markedssjef i MIF Fotball, Ole Sivertsen.

Autografer ble skrevet så blekket sprutet på Isachsen stadion. Spillerne på a-laget var svært populære blant både store og små.

- Gutta er helt fabelaktige. De byr på seg sjøl og gir alle gjestene et innblikk i deres hverdag. Også må jeg få skryte av alle de frivillige som er med og gjør alt dette mulig. Og en stor takk til hele U19-laget som stilte opp og hjalp til med gjennomføringen, sier Sivertsen.

Nå starter planleggingen av neste års "Åpen Dag".

- Med denne responsen så har vi vel ikke noe valg enn å arrangere et nytt neste år. Og da er det vel det man kaller tradisjon. En utrolig morsom tilvekst for klubben, sier Sivertsen.

Annonse fra Obos-ligaen: