Fortsatt stø kurs for MIF2

MIF2 slo Jevnaker hele 6-0 på søndag.

Jevnaker - MIF 2 0-6

Med kamp samme dag som A-laget var det en ung gjeng som la ut på turen til Oppland søndag formiddag. Dette var en kamp som kunne bli spennende – Jevnaker jakter tredjeplass, og våre spillere har hatt stor belastning de siste ukene.

13 minutter var spilt da vi fikk et frispark på venstre siden utenfor sekstenmeteren. Ballen ble slått hardt og lavt inn i feltet, og der møtte Frank Bamenye opp som han skulle og gav oss ledelsen 1-0. Dermed kunne vi senke skuldrene på benken og melde hjem til Mjøndalen at kampen var i vårt spor.

Tjue minutter senere tegnet Tobias Karlsen seg på skåringslisten med en lekker vipp som var utakbar for keeper. 3-0 kom på liknende vis, men denne gang var det Martin Bøthun som var målskårer. Han innrømte også at han var mer heldig enn god med sin avslutning – men mål er mål.

Etter pause tok det fem minutter før Frank Bamenye laget sitt andre og Mjøndalens fjerde mål for dagen. Han skulle imidlertid ikke bli eneste tomålsskårer denne dagen, for Alfred Scriven var som vanlig solid, og fikk sine skåringer på tampen. Dermed ble det 6-0-seier – noe overraskende for hele laget.

Årets siste kamp for MIF2 går av stabelen søndag 28. oktober. Avspark er kl. 13:00 – møt gjerne opp og få med deg en fotballkamp da også – A-laget spiller nemlig ikke før tirsdag. Gjester på Isachsen stadion neste søndag er Hallingdal, og vi kan garantere at det blir tett, jevnt og spennende