Rekken med kamper uten hjemmetap er brutt.

Mjøndalen - Florø 2-4 slutt (0-1)

Dagens oppgjør skulle vise seg å være alt annet enn enkelt

Baklengs

I det 23 minutt setter Endre Kupen hos gjestene fart og får gå fritt mot mål og triller enkelt inn 1-0 ledelsen.

Hjemmelaget har ikke fått til stort første 30 minuttene. Florø kunne og burde ledet 2-0. Stor sjanse som Marco avverget. De brune var ikke til og kjenne igjen idag. Pasningene fremover satt heller ikke. Hjemmelaget fikk rett og slett ikke etablert angrep i første omgang.

Florø spiller i bakken

Vi har rundet det 40.minutt da Florøs Erlend Ullaland Hove får seg en kraftig smell og deiser rett i bakken og må ut. Inn kommer spiller nummer 17 Mounir Benmoussa. Spillet kommer igang igjen i det 44 minutt rett før pause.

Vi gikk til pause på stillingen 0-1 til Florø.

Stemte ikke

Hjemmelaget har i dagens første omgang ikke vist seg frem i det hele tatt, ingen ting har fungert. Det kan nesten se ut som spillerne er i sommerferiemodus allerede. I andre omgang skal nye 45 minutter spilles og da forventes betraktelig bedre spill enn vist første 45.

Hjemmelaget setter igang andre omgang.

Dommeren har blåst igang og det tar to minutter før hjemmelaget legger på til 1-1. På frispark er det klabb og babb som normalt i feltet og Bojang er sist på kula og pirker inn utlikningen 1-1.

Endre Kupen hos gjestene blir tomålsscorer. Florø leder igjen. Kupen går nok engang alene. Mjøndalen forsvaret opptrer veldig usikkert idag. Kupen løper rundt Solholm og plasserer den ballen i hjørnet.

Inn med luftskyts

Mjøndalen satt inn Quint Jansen på topp i det 76.minutt. Ut gikk Jibril Bojang

Da tar det fire minutter før Mjøndalen utlikner for andre gang i kampen. Mathias Fredriksen plukker opp en retur som han like så godt banker inn på volleyen til 2-2. I forkant er Quint Jansen i duell med keeper Frenderup som må gi tapt mot fyrtårnet.

Sa tar det kun tre små minutter etter hjemmelagets utlikning at Florøs Rashad Muhammed banker inn frisparket fra 20 meter. Elegant over muren. Dette har vi sett at motstanderne har gjort før på Isachsen. Fra akkurat samme sted og hold. Dette må lukes bort.

Verden falt i grus

To minutter på overtid scorer Florø for siste gang. Det står kun to mann i MIF-forsvaret. Florø spiller en ball tvers over på motsatt stolpe og setter inn det fjerde til 2-4.

Første tapet på 24 kamper er et faktum. Svak opptreden av hjemmelaget. Florø orket og ga mest idag. Det ga resultat. Nå må Mjøndalen gå i seg selv.