Fornøyd med egen innsats - skuffa over lagkameratene

NOR92 fikk altfor lett motstand mot fotballgutta.

Annonse:


NOR92 - "Alle gutta" 17-3

Mål, MIF: Magnus (2) og Ulrik

- Jeg skal prøve å ikke være personfokusert, men dette var ikke opp til nivå, sier målscorer Ulrik etter at NOR92 var ferdig med sin leikestue i Mjøndalshallen.  

- I motsetning til de andre fikk jeg ikke med meg innebandyøkta vi hadde tidligere i uka pga sjukdom. Jeg måtte derfor stole på mitt utvilsomme balltalent. Siden jeg ikke hadde fått trent fant jeg det tryggest å starte i mål, og vil jo understreke at jeg slapp inn kun ett mål det første kvarteret. Deretter kom Kristoffer inn og slapp inn 16. Lite betryggende når det målet han skal vokte vanligvis er 50 ganger større...

- Med andre ord var det et feilvalg å ta deg ut av kassa?

- Umiddelbart kan man nok dra den slutninga. Fikk også nok av anerkjennende kommentarer for mitt keeperspill fra de som jo kan denne sporten - dvs motstanderne.  Men det må også være heva over enhver tvil at min innsats med kølla i hånda sto til laud og vel så det. "Ruvende" er et begrep jeg nok vil bruke - i all beskjedenhet. Som den notoriske måltjuven jeg er blei det naturligvis nettsus - og det er jo alltid deilig, uansett idrett. 

- Det vil si at du ikke er særlig fornøyd med andre i brunt enn deg sjøl?

- Ønsker overhode ikke å støte noen av mine lagkamerater, men det er åpenbart at noen var som fisker på land. Ikke mine ord - men det var en "buzz" ute på banen om en viss moldenser som vel ikke traff ballen en eneste gang med kølla og det var et par karer med afrikansk bakgrunn som løp forvirra rundt. Men jeg ønsker ikke å henge ut noen ved navn. Pontus og Sylling kan jeg derimot dele ut plusspoeng til. Når vi tre var på banen samtidig var det tendenser! 

- Pontus er jo svensk så slik sett er han forplikta til å være habil, men to mål av Sylling står det jo respekt av. Er innebandy en idrett en mann i hans alder kan falle tilbake på?

- Nei - så god var han ikke! Men ellers vil jeg berømme 3050 for sedvanlig god støtte fra tribunen sjøl om vi vel ikke har levert like dårlig siden visse bortekamper i fjor vår, og arrangøren hadde virkelig laga et bra opplegg. Neste gang det blir match skal vi levere bedre!

Annonse fra Obos-ligaen: