Fikk proffkontrakt

Ari Sagbakken (17) skriver klubbhistorie.

Annonse:

Ari Sagbakken signerte nylig proffkontrakt med MIF Fotball. Dette er helt unikt da han som første U19-spiller i klubbens historie tilbys proffkontrakt. Ari skal dermed fortsette å være en del av U19-troppen og Sparebanken Øst Akademiet, men kan benyttes på a-laget i OBOS-ligaen dersom det skulle være behov.

- Ari har vist strålende utvikling gjennom hele 2018 og spilt gode kamper i Nasjonal G19 og belønnes dermed med proffkontrakt. Vi gratulerer så mye både til Ari selv, akademiets trenere og hans moderklubb Huringen, som igjen har fått frem en talentfull spiller, sier sjef for Sparebanken Øst Akademiet, Arne Marcussen.

Ari har gjort seg bemerket i nasjonal serie for G19, hvor Mjøndalen topper tabellen i skrivende stund. Der kler han rollen som defensiv midtbane.

Hans bror, Erick Sagbakken, er også under proffkontrakt med Mjøndalen og fikk sin debut i siste serierunde i OBOS-ligaen 2017. Dermed har Mjøndalen, for første gang på lenge, to brødre på proffkontrakter.

- Vi valgte å signere Ari på proffkontrakt av flere grunner. Han bor et stykke unna, og dette vil være med på å gjøre hverdagen litt enklere for spilleren. Igjen leverer vårt akademi, og det er alltid moro når våre unge gutter gjør fremskritt og får belønning for dette. Det er også på sin plass å gratulere Huringen med nok en spiller til toppfotballen i distriktet, sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Annonse fra Obos-ligaen: