Femte strake seier

For tredje gang på rad vinner Mjøndalen 3-0 på hjemmebane.

Se høydepunktene fra kampen:

Mjøndalen stod med fire strake seire før oppgjøret mot Åsane. Bortelaget derimot hadde ikke vunnet på sju kamper. De brunkledde var derfor store favoritter. Noe de skulle innfri.

Kandidat til årets mål

Hjemmelaget gikk ut i hundre og allerede etter to minutters spill scoret hjemmelaget ved spiller nr. 7 Amahl Pellegrino:

Lindseth ble spilt fri av Gundersen men fikk ikke kontroll på kula som gikk via en motspiller. På hel volley klinte Pellegrino til og ballen gikk som et prosjektil i krysset. Kandidat til årets mål må det være!

Det første kvarteret var hjemmelaget mange hakk bedre enn bortelaget og doblet ledelsen ved Mads Gundersen etter 16 minutter. Jonathan Lindseth spilte Gundersen alene med keeper og iskald som han var satte han ballen i nota til 2-0.

Det er nære 3-0 etter 20 spilte minutter da Åsane nølte i egen 16-meter. Ballen havnet på bakre stolpe - der stod Fredriksen og headet - keeper avverget med et nødskrik.

Stygg takling ga marsjordre

I det 34. minutt fikk Åsanes spiller nummer 4 Sondre Bjørshol marsjordre fra dommer etter en stygg takling på Pellegrino, som ble liggende med smerter i ankelen. Pellegrino fikk hjelp fra støtteapparatet og kom seg på bena igjen.

Da dommer blåste av til pause stod det 2-0 på måltavla til hjemmelaget. En ledelse som absolutt kunne vært større.

Åpningen på 2. omgang var jevnere enn i første. Åsane så piggere ut og ga det de kunne for en redusering.

Nok en klassescoring

I stedet kom det mer magi fra Mjøndalens venstrekant. Pellegrino dro seg inn fra siden og curlet ballen i krysset via stanga. Nok en scoring med 10-er i stilkarakter. 3-0.

Mjøndalen var ikke like gode som i første omgang men presset Åsane bra og viste god struktur i forsvarsleddet. Samarbeidet på banen var også veldig bra.

Det endte med 3-0. En ny solid hjemmeseier og den femte strake trepoengeren i serien.