- En viktig kamp

To seire har gitt Mjøndalen fornyet selvtillit. Nå håper Vegard Hansen laget hans endelig slår ut i full blomst på bortebane.

Annonse:

Onsdag kveld klokken 19.00 møtes Florø og Mjøndalen til oppgjør på Florø stadion. Mjøndalen reiste med spillere og støtteapparat tirsdag. En flytur flere satte lite pris på.

Kampen ser du på Eurosport Player

- Nei, det var ikke alle som syntes flyturen var noe gøy. Men vi kom oss frem og fikk trent på banen i går. En fantastisk bane. Artig å komme på sånne anlegg med topp gressbaner. I dag har vi tatt en rusletur og forberedt oss til kamp, sier hovedtrener Vegard Hansen.

Vellykket endring

De brune fikk et par vonde sommermåneder med seks kamper uten seier. Så kom Brann på besøk og da ble det seier før Tromsdalen gjestet Iscahsen stadion. Da også ny seier.

Hansen føler selv at laget har funnet seg selv igjen etter en tung periode resultatmessig.

- Det har hjulpet med en liten formasjonsendring. Vi har fremstått mer solide og holdt nullen i begge kampene. Sosha (Makani) skal ha sin del av æren for det. Samtidig har vi skapt nok fremover til å vinne kampene fortjent, sier Hansen.

Tre poeng opp

Dagens motstander var det første bortelaget som stakk av med alle tre poengene på Isachsen stadion på godt over halvannet år, da lagene møttes i våres.

- Vi visste om hva som kom da, men vi klarte ikke å stå imot. Rashid Mohammed er heldigvis ikke med i dag siden han er på vei til Sarpsborg 08, men de har flere gode spillere. Ikke minst Endre Kupen - han må passes på. Kollektivet til Florø er også sterkt. De har dødballstyrke i sine midtstoppere. Men aller viktigst er at vi får til vårt offensive spill, sier Hansen.

Før kampen ligger Florø på femteplass - tre poeng foran Mjøndalen på 10. plass. Bruntrøyene har til gode å vinne på bortebane i år og derfor ville en seier smake ekstra godt om den kom på Florø stadion.

- Det sier seg selv at det er en viktig kamp. Men det er naturligvis ikke noe fokus nå. Vi har kun fokus på hvordan vi skal fremstå. Og gjøre så godt vi kan og håpe godt spill gir oss resultater, sier Hansen.

NB! Det ryktes om at supportere fra "3050 Sunnmøre" tar turen til dagens kamp og slår seg sammen med de tilreisende fra Mjøndalen.

Annonse fra Obos-ligaen: