Dusinet halvfullt mot Steinberg

Seieren mot Steinberg sikra tabelltopp

Steinberg - MIF2 0-6 (0-1)

På en svært tørr og hard bane klarte et noe skadeplaget hjemmelag å holde unna de første 45 minuttene. Imidlertid sprakk det innen dommeren blåste til pause, da Sebastian Hansen ordnet ledelse på overtid av omgangen. Dermed kunne vi puste ut i pausen og gå på med friskt mot i andre omgang.

Både 2-0 og 3-0 kom før det var spilt femti minutter. Det var Sebastian Hansen som doblet ledelsen med sitt tolvte mål for sesongen i divisjonen, før Alfred Scriven økte kun halvannet minutt etterpå. Da var kampen i realiteten avgjort, og det var kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

Steinberg begynte å bli slitne, og hadde også spillere på banen som merket godt det harde underlagt. I det 63. spilleminutt økte Mads Gundersen til 4-0 etter flott forarbeid av Frank Bamenye. 5-0 kom da Mahmoud Eid endelig fikk sin skåring for dagen et kvarter før slutt, og samme mann fastsatte sluttresultatet da det var omtrent fem minutter igjen å spille.

6-0 er et bra resultat, og siden Åssiden 2 holdt Modum til uavgjort på sin hjemmebane, så leder vi nå tabellen. Neste kamp er hjemme mot nettopp Åssidens andrelag 12. juni. Møt gjerne opp!