Debutanten innfridde

Olivier Occean ble hentet for å score mål - noe han også gjorde i debuten. Men det var reservekeeperen som stjal showet.

Trener Vegard Hansen ga nyervervelsene Olivier Occean (spiss) og Joackim Olsen Solberg (venstrekant for dagen) tillit fra start. Det samme fikk Henrik Gulden på midtbanen i Ylldren Ibrahimajs fravær (solgt til Viking).

Det tok ikke mer enn seks minutter før den første MIF-sjansen kom. Dragsnes spilte Gulden fri på kanten som la et innlegg lavt inn i feltet og forbi alle. Boye stod alene på bakre stolpe, men rakk akkurat ikke frem - veldig nære 1-0.

Kapteinen tok ansvar

Ti minutter senere er samme Boye på farta igjen. Han snappet ballen fra backen og satte fart fra inn i boksen til Levanger. Der vendte han opp og ble felt. Dommer hadde ikke annet valg enn å dømme straffe.

Christian Gauseth stilte seg opp for å ta straffen. Kapteinen omsatte i scoring via venstre stang og i mål. 1-0 til hjemmelaget etter 18 minutter.

Debutscoring

Hjemmelaget doblet 10 minutter senere, denne gang ved nyærvervelsen Olivier Occean. Lindseth slo langt mot spissen som vendte opp, skaffet seg rom og curlet ballen i lengste hjørnet. 2-0.

Levanger yppet seg fem minutter før pause, men da stod Bokwe frem. Sisteskansen var våken og reddet da Stene kom alene med ke.

Istedet for en redusering, så økte Mjøndalen til 3-0. De brune stormet i angrep. Lindseth spilte fri Gulden som enkelt la på til 3-0! Klikk-klakk på små flater og dødelig effektivt.

Lagene gikk til pause på stillingen 3-0 selv om det var likt antall skudd på mål. George Bokwe hadde heldigvis stengt buret for dagen.

Skade i comebacket

Etter 60 spilte minutter i comebacket må Joackim Olsen Solberg gi seg etter en skade. Inn kom Vamouti Diomande - ingen dårlig erstatter det.

I det 74.minutt økte Mjøndalen ledelsen sin ytterligere. Boye fikk endelig sin scoring etter knallhard jobbing opp og ned på høyresiden. Et lavtliggende Levanger blir presset og ballen blokkeres til nevnte Boye som kan bredside ballen i lengste hjørne helt upresset på ti meters hold. 4-0.

En ny debutant entret matten med ti minutter igjen på klokka -  Erick Sagbakken erstattet Henrik Gulden.

På slutten ga Levange siste krampetrekning for å få med seg et trøstemål hjem til Trøndelag, men Bokwe var i det umulige hjørnet og nektet samtlige forsøk.

Flere hendelser fikk vi ikke og Mjøndalen vant overlegent 4-0. De brune har for alvor startet høstjakten med fire fulltreffere. ”Stein på stein”-juryen er samstemte da sisteskansen George Bokwe ble valgt som dagens MIF-spiller. En liten skade på ”Jokke”, satt en liten demper på festen, men ellers en solid kamp av de brune.

• Forsvar: Alexander Betten Hansen - Quint Jansen - Sondre Solholm Johansen - Vetle Dragsnes

• Midtbane: Jonathan Lindseth - Christian Gauseth - Henrik Gulden (Erick Sagbakken 79)

• Angrep: Osseynou Boye- Olivier Occean (Jibril Bojang 72) - Joachim Solberg Olsen (Vamouti Diomande 60)