Busser barn til "Åpen Dag"

Buskerud Storsenter sørger for gratis buss til Åpen Dag sammen med Rett Fram Opplevelser.

Annonse:

Rett Fram Opplevelser er en veldedig organisasjon som jobber for at barn og unge, som av en eller annen grunn holdes utenfor det sosiale fellesskapet, skal oppleve aktiviteter og opplevelser på lik linje med alle andre barn.

Vi fylte opp bussene med én gang.

— Ronny Johnsen

Nå fyller Rett Fram to busser med familier som får delta på Åpen Dag søndag 23. september. De samme familiene får billetter til Mjøndalen-Aalesund tirsdag 25. september. Alt takket være Buskerud Storsenter.

- Det var veldig god respons. Vi fylte opp bussene med én gang. Dette er et helt supert tiltak og gir de som ellers ikke ville kommet en flott opplevelse med både en dag på stadion og fotballkamp to dager senere, sier Ronny Johnsen i Rett Fram Opplevelser.

Buskerud Storsenter var ikke vonde å be da MIF og Rett Fram Opplevelser henvendte seg til dem.

- Vi er opptatt av å bidra til at barn får en god opplevelse knyttet til klubben i våre hjerter. Og ekstra hyggelig er det å sørge for å gi muligheten til familier som ellers ikke ville hatt anledning til å delta, sier senterleder på Buskerud Storsenter, Tanja Venheim Østensen.

MIF Fotball er henrykt over engasjementet og gleder seg til å ta i mot familiene på søndag.

Vi er opptatt av å bidra til at barn får en god opplevelse knyttet til klubben i våre hjerter

— Tanja Venheim Østensen

- Vi i MIF retter en stor takk til Buskerud Storsenter og Rett Fram Opplevelser. Dette tiltaket går hånd i hånd med oppdraget vårt som klubb og Åpen Dag som arrangement. Samtidig er det på sin plass å gi honnør til OBOS, som står bak hele Åpen Dag-arrangementet og sørger for gratis fotball, gymbag og drikkeflasker til alle barna som besøker oss, sier markedssjef i MIF Fotball, Ole Sivertsen.

I fjor var rundt 700 mennesker innom Isachsen stadion på Åpen Dag. Nå håper klubben å nærme seg 1.000 personer på søndag.

- Vårt eneste mål for dagen er å gi store og små en fantastisk dag hos oss og la de bli litt bedre kjent med spillerne og klubben. Fjoråret ble en kjempesuksess og vi håper å toppe det i år med enda morsommere aktiviteter, sier Sivertsen.

NB! Åpen Dag er et 100% gratis arrangement på Isachsen stadion. Det skjer søndag 23. september fra kl. 13 - 15. Alle, uansett alder, er hjertelig velkommen.

Annonse fra Obos-ligaen: