Logo

Overbevisende mot Åssiden 2

Mjøndalens rekrutter tok en sterk seier borte mot Åssiden 2 tirsdag kveld.

Selv om det i utgangspunktet var Åssidens andrelag vi skulle møte, var laget tett på å være det sterkeste Drammens nest beste klubb stilte med. Mange A-lagsspillere med erfaring fra 3. divisjon var i vertenes startoppstilling. Når det i tillegg nesten kunne være nødvendig med hoppestokk for å vinne hodeduellene, var det en ekte utfordring våre mange unggutter stod overfor.

Heller ikke skulle vi åpne sterkt. Åssiden, med sin direkte spillestil, kom alene med keeper etter en misforståelse mellom våre to midtstoppere allerede etter tre minutter, og vi lå dermed under tidlig i kampen. Med all respekt for de øvrige lagene – dette var en uvant følelse for MIF2 i 2018-sesongen.

Men vi slo tilbake, og Henrik Gulden utliknet med en presis avslutning etter et innlegg av dagens kaptein William Sell. Dermed stod det likt etter et kvarters spill.

Syv minutter senere skulle hjemmelaget igjen gå opp i ledelsen. Denne gangen var det ingen tabbe, men godt spill som gjorde at de skåret sitt andre mål for dagen. Vi klarte ikke holde markeringene etter et innlegg fra venstre, og ballen havnet på ny i nettet bak vår keeper Thomas Johannessen.

Tre minutter etter ble det nok en gang balanse i regnskapet. Nok en gang var det Henrik Gulden som var frempå og utliknet igjen. Stillingen stod seg til pause, og 2-2 var for så vidt et rettferdig resultat mellom to lag som hadde hatt ganske jevnt med sjanser.

Våre unggutter fikk mye ros for en solid prestasjon mot et godt hjemmelag i pausen. Men de var ikke mette av den grunn. I det 54. minutt fikk vi et frispark som havnet i mål etter en duell mellom William Sell og en Åssiden-forsvarer. Om det var et selvmål eller et Sell-mål spiller egentlig ikke så stor rolle, siden vi dermed uansett hadde tatt ledelsen.

Fem minutter senere sendte Thomas Johannessen et utspill presist i retning av Ousseynou Boye. Den kvikke senegaleseren avsluttet presist og økte den brune ledelsen. Innbytter Eirik Windt økte et snaut kvarter senere, før Alfred Scriven endelig fikk sin skåring nummer 25 for sesongen (i 4. divisjon) og fastsatte sluttresultatet til 2-6.

En sterk prestasjon mot et av de beste lagene vi har møtt i 4. divisjon i år. Dette bekrefter at det gror godt blant ungguttene, og mange har tatt store steg i løpet av sesongen. En vinter med trening, og vi er klare for å ta 3. divisjon med storm.

Men noen kamper står fortsatt igjen i årets sesong – vårt mål er tre seire til (av tre mulige), og første hinder er Huringen, som kommer på besøk til Isachsen stadion allerede fredag 12. oktober. Møt gjerne opp til avspark kl. 19:00!