Ari "Årets Unge Spiller"

Ari Sagbakken vant prisen og deler premiesummen med hele U19-laget.

Annonse:

Sammen med samarbeidspartner Aass Bryggeri kåret Mjøndalen "Årets Unge Spiller".

I 2018 falt valget på Ari Sagbakken, som i sommer signerte proffkontrakt med klubben, til tross for at han skal fortsette som juniorspiller fremover.

Prisen ble delt ut rett i forkant av Mjøndalens hjemmekamp mot Jerv og det var en svært overrasket vinner som kom løpende ut på matta. Etter overrekkelsen kunne vinneren avsløre at premiesummen på 20.000 kom godt med til årets avslutning for juniorlaget.

Dette sa sportslig leder Kenneth Karlsen før utrekkelsen:

- Årets pris gis til en spiller som har tatt store steg og som spiller på et lag med stor fremgang. Han er en hardtarbeidende midtbanespiller som har stor vinnervilje. Han har gjort det til en vane å jobbe hardt hver dag for å få fremgang. Han er en ballvinner som ofte preger kamper med sin fysikk. Aass Bryggeri og Mjøndalen IF gratulerer Ari Sagbakken som "Årets Unge Spiller".

Sagbakken har i 2018 spilt fast for U19 i nasjonal serie, hvor laget hans har muligheten til å bli seriemestere kommende helg. I tillegg har han et betydelig antall kamper for MIF 2 som rykket opp fra 4. divisjon tidligere denne høsten.

Årets Unge Spiller

  • I samarbeid med Aass Bryggeri

  • Prisen skal gå til en ung spiller som har utmerket seg både på og utenfor banen. I tillegg til å være en lovende spillere, skal vedkommende representere klubben på en positiv måte. Ambisjoner, vilje til å gjennomføre sine målsettinger og iver i hverdagen er viktige faktorer. Og vise en etterstrebelse for klubbens verdier; lagånd, innsats og kameratskap. Prisen på 20.000 kroner kan disponeres fritt av laget spilleren representerer

Annonse fra Obos-ligaen: